Things arent what they seem to be

Things arent what they seem to be. Damn its true! I have been thinking about my crush and I wonder what is he think about me. Nothing. He barely know my name. *kratak* untungnya kemaren pemikiranku bener, kalau seharusnya aku santai aja, let it flow.

Anyway, gara-gara miss IRN tertarik dengan karate –dan katanya dia mau ambil kursus private karate- aku jadi lumayan deket sama senpai-senpainya. Lentera, nyebelin kayaknya biasanya. Imagine, he barely know my name while I’m thinking about him almost every week like an idiot. Dia malah salam cinta sama ER, gara-gara aku mention nama dia, kalau dia sekelas sama aku. Langsung liriknya beyonce ngena banget. Agak ga nyambung sih, tapi yang jelas aku -lumayan- jeles.

I wish that you were me
So you could feel this feeling
I never broke one promise
And I know when you’re not honest
Now you got me yellin’
That’s because I’m jealous
If you’re keeping your promise
I’m keeping mine
If you’re keeping your promise
I’m keeping mine – beyonce

 

Ohya, nanyain senpai ADM yang suka pasang tatto ngga permanent? dia ternyata ngga sedingin keliatannya. Terakhir, senpai IR ngga sejutek kelihatnnya. They are nice people.

Finally, I just feel grateful, aku masih punya kesempatan gabung di dojo ini. 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s